Levering

Normalt har du varene på postkontoret 2-3 virkedager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Frakt

Fraktkostnaden beregnes utifra Postens tariffer, og varierer avhengig av hvor i landet produktene skal sendes til. Normal fraktkostnad ligger et sted mellom kr 99,- og kr 139,-. 

Retur

Du kan returnere produktet til oss innen 30 dager*. Produktet skal være ubrukt, inntakt og sendt i originalemballasjen om mulig.  Merk pakken med Abracadabra. Returen adresseres:

Abracadabra Cyclewear, Regnbuevegen 8, 2743 Harestua.

* Alle produkter som er kjøpt i november og desember har utvidet frist for retur til 10.januar. Dette gjør at du kan kjøpe julegaven din i god tid før jul, og sikre mottakeren god tid til å prøve produktene og ha muligheten til en eventuell retur.

Betaling

Betalingen min har ikke vært vellykket. Hvorfor?

Kontroller at informasjonen du har oppgitt er riktig og at kredittkortet har tilstrekkelig med dekning til å belaste beløpet av kjøpesummen. Sjekk også at kortet ikke er utløpt på dato.

Hvilke betalingsformer tilbyr dere?

Vår betalingsløsning er levert av Klarna, hvor du kan benytte Visa, Master Card, American Express og Paypal-betalinger

Oppkrav
 
Hvis du har valgt oppkravsgebyr vil gebyret komme i tillegg til fakturabeløpet.
 
Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 160,- .