Sommeren 2017 var vi på leverandørbesøk i Italia. I en liten sykkelbutikk nær der vår egen produksjon var igang, kom vi over noe råstilige sokker! Vi bare måtte kjøpe to par, og dro med det samme opp til Monte Grappa for å teste dem ut. Sykkelturen dit var i seg selv en opplevelse, men vi ble såpass forelsket i både designet og den uslåelige kvaliteten på sokkene at vi likegjerne tok kontakt med produsenten; MBwear. 

Det morsomme var at de holdt til bare et steinkast unna vår egen produsent, i Castelfranco de Veneto. Det viste seg å være to tidligere sykkelproffer (på Lampre Merida bl.a.) som hadde lagt satsingen på hylla og startet med dere nye, store "passion" - nemlig sokker av god kvalitet og moteriktig design. Lang historie kort endte det med at vi fikk sikret oss agenturet og salgsrettighetene på sokkemerket her i Norge.

Calzino_GiroEdition_3

Du kan se alle deres kollekskjoner på nettsiden under, og skulle det være noe du faller spesielt for og mener vi burde ha i vår nettbutikk som ikke allerede finnes så ikke nøl med å sende meg en e-post eller slå på tråden!

www.mbwear.com

Vi håper du digger sokkene like mye som vi gjør. Happy ride!

Hilsen Jo Hoff Nordskar

971 80 862

contact@abra-cadabra.no