_M0A3000
Uten større forventninger la vi ut et åpent søknadsskjema vinteren 2016. Etter 3 uker hadde vi fått inn nesten 200 søknader! Av disse plukket vi ut 6 gutter og 7 jenter, alle med unike og spennende kvaliteter og utgangspunkt. Det var en "luksusutfordring" å eliminere så mange gode søknader, men fellesnevneren hos våre nye ambassadørere - også kalt "Stjerneskudd", - er at de alle er flinke til å inspirere og har drømmer. Det er noe vår visjon er bygget på og uttrykkes i slagordet vårt: "design og funskjonalitet fordi vi elsker å sykle". 
 
 
For å bli bedre kjent med våre Stjerneskudd stilte jeg dem alle 3 enkle spørsmål. Her kan du lese om deres beste øyeblikk, drømmer og mål:
 
 
Abra-samling våren 2017:
I starten av april inviterte jeg alle ambassadørene til en aktivitetssamling i Jotunheimen. Målet var å lære hverandre å kjenne og skape en felles plattform av ideer og entusiasme som kan bære Abracadabra videre inn i en spennende framtid. Videre kan du her lese litt om de enkeltes verdier, mål og minnerike opplevelser. Håper du blir inspirert til å skape framgang og nye opplevelser for deg selv.