Høsten 2013, under en sykkeltur i Italia, fikk min kone og jeg ideen om å starte vår egen virksomhet med bakgrunn i vår lidenskap og interesse for å skape noe. Vår kompetanse og kunnskap lå spesielt i to unike egenskaper; design hos henne og sykling hos meg.
«Å inspirere til aktivitet gjennom design og funksjonalitet» ble vår visjon og starten på vårt livsprosjekt, som samme kveld fikk navnet Abracadabra Cyclewear
 
Etter å ha utviklet, testet og avvist 20 prototyper hadde vi høsten 2015 endelig skapt vår første trøye og bukse. Vår første produksjon bestod av 70 sykkelsett fordelt på dame og herre. Hele produksjonen ble solgt ut i løpet av kort tid, og lageret var tomt til jul. Dette ble starten på vårt eventyr som nå har vokst til enda flere produkter vi er veldig stolte av. 
 
Vår store drivkraft ligger i å utvikle inspirerende sykkelklær som kan bidra til økt aktivitet og velvære for våre kunder. Alle våre produkter er håndlaget i Nord-Italia, en region som er kjent for å ha verdens eldste og beste produsenter av sykkelbekledning. Stoffene er levert fra annerkjente, sveitsiske- og italienske leverandører med sertifiserte stoffer. Pad´en i buksa er levert fra verdensledende Cytech som har lang og bred erfaring. Hver dag jobber vi med fokus på bærekraft, kvalitet, funksjonalitet og innovasjon og vi håper du ser nettopp dette i våre produkter. 

Vi ønsker ikke bare å innfri og levere til forventningene, men begeistre og overraske deg som kunde! 

Meld deg på vårt nyhetsbrev her og opplev hvordan vi tror litt inspirasjon i hverdagen kan motivere

Vennlig hilsen Jo Hoff Nordskar

mail: contact@abra-cadabra.no | mobil: 971 80 862

Min bakgrunn:

Jeg har vært en av norges beste terrengsyklister og levd av sporten fra 2006 til 2012. Mine største opplevelser er to deltagelser i verdens kanskje råeste etapperitt Cape Epic og Swiss Epic. Nest høyst rangeres nok mine 3 NM sølv i marathon terrengsykling og et EM sølv fra Estland. Et lite utvalg: 3.plass i Nordisk Mesterskap, 4.plass i Birkebeinerrittet, Norgesmester i duathlon, VM, EM, og NM- medaljer i vinter- og sommertriathlon og klubbmester:-) Ved siden av å gründe Abracadabra Cyclewaer jobber jeg som sykkelinstruktør på Magnat Center og går et bachelor studie i Facility Management ved HiOA. To ganger i året arrangerer jeg en opplevelses-sykkelsamling sør for Alicante. 

Skjermbilde 2016-08-03 kl. 19.13.05